VILL DU BLI EN WARMUP-INSTALLATÖR?

Warmups elvärmegolv hör till marknadens mest sålda värmegolv, tack vare den höga kvalitén, dess goda egenskaper och våra förmånliga garantier. Vi erbjuder stöd och support till våra installatörer så att både slutkund och installatör kan känna trygghet i projektet.

 

SNABB OFFERT PÅ RÄTT PRODUKT

Ett av våra hjälpmedel för installatörer är en tjänst där vi, baserat på information från installatören, föreslår rätt produkt och ger en offert. Du kommer omedelbart att få all information du behöver genom att helt enkelt fylla i några uppgifter.

BERÄKNING AV DRIFTSKOSTNAD

Tack vare våra omfattande studier, kan vi bistå med en kostnadsanalys redan innan systemet har installerats.

 

INSTALLATIONSRITNINGAR

Vid större projekt kan vi hjälpa till och skapa installationsritningar där vi även ger rekommendationer om vilka produkter som är lämpliga.


UTBILDNING 

Med dagens snabba utveckling är det svårt att hålla sig uppdaterad om nya produkter och installationsmetoder. Vi erbjuder utbildning vid större installationer. Kontakta oss för att få mer information om vad vi kan göra för dig.

 

SNABB LEVERANS

Om du behöver snabb leverans be då din leverantör göra en beställning före kl 14:00 för att säkra att din leverans går nästa dag. Leveranstiden är då ca 2-3 dagar.

TEKNISK SUPPORT - För dig och dina kunder

Vi erbjuder teknisk support för att svara på dina eller dina kunders frågor, måndag-lördag. Du kommer få stöd i hela installationsprocessen och dina kunder kommer att få hjälp när jobbet väl är utfört. 

 

INSTALLATIONSGARANTI SafetyNet ™

Vår SafetyNet ™ Installationsgaranti innebär att om värmematta eller ett rör skadas under installationen, ersätter vi den med en ny, kostnadsfritt. Läs mer om våra garantivillkor. 

Vad skiljer oss från våra konkurrenter?

 • De bästa produkterna

  De bästa produkterna

  Warmup startades för över 20 år sedan med ett helt unikt värmesystem som kunde ersätta radiatorer i små Europeiska badrum. Redan från starten var Warmups system effektivare, varmare och tunnare än konkurrenternas. Idag har vi de tåligaste värmetrådarna och de tunnaste värmekablarna på marknaden.

 • Den bästa servicen

  Den bästa servicen

  Vi erbjuder service och support för alla kunder, husägare, installatörer, arkitekter och återförsäljare. Vi hjälper till med produkt- och installationsfrågor, fungerar som expertstöd vid anbudsförhandlingar och tar fram material- och installationsritningar över större byggnadsprojekt.

 • De bästa garantierna

  De bästa garantierna

  Alla våra produkter levereras med fullständiga garantier. Vi erbjuder upp till livstids garanti på flera av våra produkter. Dessutom erbjuder vi en installationsgaranti, SafetyNet™ Installation Guarantee. Om värmegolvet skadas under installationen, ersätter vi det gratis (se våra villkor för SafetyNet™ Installation Guarantee.) 

 • De högsta certifieringarna

  De högsta certifieringarna

  Vi har det enda golvvärmesystemet som är godkänt av bl.a. SEMKO och FIMKO.

 • Avancerat test- och utvecklingscenter

  Avancerat test- och utvecklingscenter

  Vi har byggt upp ett högavancerat test- och utvecklingscenter i Tyskland, där alla våra produkter testas och utvärderas, under olika golvmaterial och vid skiftande miljöförhållanden.

  Vi har ett europeiskt nätverk av byggnader vars uppvärmning baseras helt på Warmups produkter. Genom sammanställning av information från detta nätverk kan vi analysera energiförbrukningen och skapa kostnadskalkyler. Det är så vi kan tala om för dig exakt hur mycket det kostar att köra ditt värmesystem.

Tillbaka till toppen

Vad vill du göra?

Få en offert nu

Vänta medan din ansökan behandlas. Det kan ta upp till en minut .