Hem » Termostater » MyHeating App

MyHeating Appen

För att få ut det mesta av Element WiFi och 6iE WiFi termostaterna kan du ladda ner Warmups app MyHeating för smartphones. MyHeating möjliggör unika funktioner som SmartGeo™,  energianvändningsdata och driftskostnader, personlig anpassning av termostaten och fjärrstyrning av värmen . Tillgänglig för iOS, Android och med viss funktionalitet via MyWarmup-kontot i webbläsare.

myheating app remote heating control from mobile phone

 MyHeating appen är gratis och enkel att använda

MyHeating-appen kommunicerar med termostaten från var som helst och gör det möjligt att styra värmesystemet från smartphones. Vår inbyggda SmartGeo teknik hanterar värmesystemet automatiskt  – optimerar energiförbrukningen och ger dig en sak mindre att oroa dig för.

Om valet är att inte använda SmartGeo kan du använda MyHeating-appen för att enkelt programmera termostaten. Warmup använder tekniken Natural Language Programming™ för att göra optimering av uppvärmningen till en smidig och intuitiv process..

Natural Language Programming

Med hjälp av välkända termer och fraser för att förstå de specifika kraven för värmeprogrammet talar Natural Language Programming ditt språk. Till exempel “Vilken tid vaknar du?”.

warmup heating controller iphone app

Två sätt att styra

MyHeating av Warmup för iOS och Android
Den kostnadsfria MyHeating-appen fungerar med iOS- och Android-smartphones och ger tillgång till SmartGeo och snabb kontroll av systemet.

my.warmup.com för datorer och webbläsare
Använd my.warmup.com gratis med en webbläsare på en stationär eller mobil webbläsare för att hantera Warmup-kontot, styra uppvärmningen och se energiförbrukningen.

   

Hur hjälper appen MyHeating till att spara pengar?

Warmups app MyHeating kommunicerar ständigt med den smarta termostaten. De flesta människor har sin telefon på sig hela dagen, vilket gör att appen kan lära sig rutiner med hjälp av de lokaliseringstjänster som finns inbyggda i smarttelefoner (utan att spåra exakta platser). Efter att ha använt den nya smarta termostaten i några veckor kommer MyHeating-appen att ha en god förståelse för användarens rutiner. Den kommer att använda denna kunskap för att optimera uppvärmningsscheman och möjliggöra den mest kostnadseffektiva lösningen för energiförbrukning.

Avancerad kontroll

Vår SmartGeo-funktion i appen MyHeating lär sig hur snabbt ett hem värms upp och kyls ner för att automatiskt ställa in de mest effektiva temperaturerna när användarna är borta, vilket minskar förbrukningen med upp till 25 %.

SmartGeo

SmartGeo är en unik teknik som utvecklats av Warmup och som är inbyggd i appen MyHeating  som använder en avancerad algoritm för att förstå de mest effektiva värmeinställningarna. Den fungerar automatiskt, lär sig rutiner och plats genom bakgrundskommunikation med smartphones och sänker temperaturen när användaren är borta och höjer den till den idealiska komforttemperaturen när han eller hon kommer hem. Allt utan att behöva ställa in några komplicerade program.

SmartGeo är en mycket mer avancerad teknik än andra vanliga program för värmehantering.

  • Till skillnad från “Occupancy Sensing”-teknik, som endast varnar värmesystemet när användaren är hemma, startar SmartGeo uppvärmningen av hemmet gradvis i god tid före ankomst.
  • Till skillnad från “Geo-Fencing”-teknik, som endast varnar värmesystemet när användare lämnar eller går in i hemmet och därmed orsakar betydande energispill, läser SmartGeo noggrant av platsen och styr värmen därefter.

SmartGeo kombinerar platsbaserad teknik med rutinininlärning och optimerar värmesystemet utan ansträngning och automatiskt.

SmartGeo arbetar med de lokaliseringstjänster som finns inbyggda i smartphones och lär sig även dina rutiner. Så till skillnad från andra system är ditt hem automatiskt varmt vid rätt tidpunkt och alltid behagligt när du kommer hem, även om det är oväntat. Allt detta, och det fungerar mycket effektivare än andra system när du sannolikt är ute under längre perioder, till exempel när du är på jobbet.

Samma säkerhet som för nätbanken

Vi tar säkerheten på allvar. Därför skyddas våra användardata enligt samma standard som används i internetbanker. Detta innebär att individuell information krypteras i sådan utsträckning att den är oläsbar. Vår krypteringsnivå ligger i nivå med hemligasämplade underrättelsefiler.

Uppgifterna är inte bara säkra, SmartGeo fungerar även utan att du någonsin vet var du befinner dig. SmartGeo spårar aldrig via en GPS-signal utan beräknar istället det ungefärliga avståndet från hemmet.