Hem » Golvvärme » Isolering

Fördelare och Styrning

Warmups S3 fördelare ger reglering för upp till tolv golvvärmeslingor med en valfri shunt tillgänglig för avancerad vattentemperaturkontroll.

Fördelare i rostfritt stål

Med en ¾” port och luftventil på varje fördelararm är det enkelt att spola, fylla och lufta systemet under driftsättning.

Visa Produkt

S3 Shunt

Läggs till fördelaren när det behövs lokal vattentemperaturreglering eller hydraulisk separation av primärkretsen.

Visa Produkt
VLo Econna-12

S3 Ställdon

WHS-M-S3-ACT230-ställdonen används i kombination med Warmup S3-fördelaren för att styra slingornas ventiler.

Visa Produkt

 S3 Ventiler

WHS-M-S3-VALVES gör att grenröret på ditt golvvärmesystem enkelt kan isoleras från primärkretsen.

Visa Produkt

 Konekt Trådlös Styrning

Konekts trådlösa styrsystem är perfekt för användning med vattenburna golvvärmesystem och centralvärmesystem. Konekt-sortimentet består av trådlösa termostater, en elcentral, pannstyrning och eTRV. De är anslutna trådlöst till den smarta hubben.

Visa Produkt

Hur Fungerar vattenburna golvvärmesystem?

Vattenburna golvvärmesystem har rör installerade under golvets yta – antingen i ingjuten i bottenplattan, i avjämningsmassa eller ovanpå golvvärmeisoleringsskivor eller paneler som läggs ovanpå undergolvet – genom vilka uppvärmt vatten försiktigt pumpas, vilket strålar upp utrymmet ovanför.

Fördelare är en avgörande del av alla vattenburna golvvärmesystem. De ansluter golvvärmerören till värmekällan, t.ex. en panna, eller bergvärme-/luftvärmepump, vilket hjälper till att cirkulera uppvärmt vatten genom golvvärmesystemet och värma upp rummet ovanför.

golvvärme uppvärmningstid isolering warmup

Installera denna produkt? Då kommer du också behöva:

Termostat

Warmups termostater har en modern design och marknadens mest avancerade algorimter för energibesparing.

Rör

Warmups system kommer med ett urval av 3 rörtyper; PEX-A, PE-RT och PE-RT/AL/PE-RT – skräddarsydda för din specifika installation och budget.

Kontrollcentral

Alla vattensystem kräver en kontrollcentral som arbetar med termostaterna och värmekällan, såsom en panna eller värmepump.