Vårt löfte

Vi är övertygade om att vi tillhandahåller de bästa produkterna, den bästa servicen, de bästa garantierna och den bästa informationen. Denna övertygelse har vuxit fram och drivits genom vår egen avancerade forskning och utveckling.

Våra unika produkter är testade i vårt EN442-2-testcenter i Tyskland, och därefter verifierade via olika bebodda övervakningshus runt om i Europa, inklusive BRE Renewable House. Husen är fullt övervakade, vilket gör det möjligt för oss att samla ihop en detaljerad prestandadatabas. Det ger oss full koll på hur ett Warmup-system kommer att agera och den energi det kommer att förbruka.

Varför Warmup

Bästa produkter

Warmup har produkter av högsta kvalitet. Vi har den tåligaste värmetråden i dubbel-fluorupolymer på marknaden, endast 1,8 mm i diameter. Den höjer inte golvnivån och är BEAB-godkänd, vilket betyder att den möter de högsta säkerhetsstandarderna för elektrisk golvvärme. Våra vattenburna golvvärmesystem levereras färdigdesignade, försedda med en komplett uppsättning komponenter av hög kvalitet och kontroller redo för installation. Systemen är tillgängliga i ett antal olika konfigurationer och komponenter för att passa ditt projekt och din budget.t.

Bästa servicen

Vi erbjuder världsledande service och stöd. Vi är det enda golvvärmeföretaget som erbjuder teknisk support för alla kunder, husägare, installatörer, specificerare, återförsäljare och alla andra Warmup-kunder dygnet runt, varje dag. Den tekniska supporten hjälper till med alla tänkbara frågor, allt från hur du ställer in en termostat till alla problem du kan ha med installationen av antingen elektriska eller vattenburna golvvärmesystem.

Bästa garantierna

Alla våra produkter backas upp av industriledande garantier som ett resultat av omfattande testning och forskning. Vi erbjuder livstidsgaranti på våra elektriska och vattenburna golvvärmesystem. Dessutom erbjuder vi SafetyNet™ installationsgaranti på värmetråd och rör: om ett system skulle skadas vid installation ersätter vi det utan kostnad (villkor gäller).

Bästa forskning och utveckling

Forskningsdriven framgång. Vi har ett EN442-2 forsknings- och utvecklingscenter i Tyskland, testanläggningar och övervakade bebodda hus runt om i Europa vilka ger uppdaterad unik information om produkter och tekniker för energieffektivitet. Vi är även installerade i BRE Renewable House.

Bästa ackrediteringarna

Du kan vara säker på att du har det absolut bästa systemet på marknaden. Vi är det enda golvvärmeföretaget vars produkter följer europastandard, är CE-märkta och ackrediterade av fler oberoende tredjepartsinstitut. Våra produktackrediteringar inkluderar BEAB, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO och UL. Warmup är dessutom medlem i BEAMA och TTA.

logo-beab-52x50   logo-csa   logo-fi   logo-s   logo-intertek   logo-riba   logo-tta   logo-beama-2