Installation av golvvärme

Golvvärme kan installeras i både renoverings- och nybyggnadsprojekt. Söker du en installationsguide för en specifik produkt eller vill lära dig mer om golvvärmeinstallation kan du läsa våra råd för att se hur snabbt och lätt det är att installera golvvärme.

Hur installerar man golvvärme?

Golvvärme kan installeras av en kunnig hemmafixare eller av en professionell installatör. De exakta installationsstegen beror på märke och typ av värmare, så se till att läsa igenom handledningen innan arbetet påbörjas. Allt elektriskt arbete, inklusive kablage och anslutning av termostaten till värmesystemet, måste utföras av en part P certifierad /NICEIC elektriker .

Vissa tips är bra för alla installationer, och som experter på golvvärme har vi summerat dessa yrkesknep i en artikel. Se våra experttips nedan.

Steg-för-steg-installationsguider

Warmups filmbibliotek ger dig tillgång till steg-för-steg-råd för golvvärmeinstallation. Filmerna ska endast användas som en guide – följ alltid den fullständiga installationshandboken. Kontakta vår tekniska support på telefonnummer 24/7/365 om du stöter på problem. Vi har öppet varje dag, dygnet runt.

Warmups installationsgaranti

Vi var det första varumärket på marknaden att erbjuda en SafetyNet™ installationsgaranti på våra värmetrådar och rör. Om du skadar värmaren eller ett rör medan du installerar systemet ersätter vi det utan kostnad. Kontakta bara vår tekniska supportlinje på telefonnummer 0345 345 2288, så ordnar vi med ersättningen. Snabbt och enkelt!