Uppvärmningslösningar Utomhus

Gör utomhusmiljön säkrare och bekvämare genom att hålla hem, byggnader, uppfarter och gångvägar snöfria och frostskyddade med vårt breda sortiment av uppvärmningslösningar för utomhusbruk.
Warmups snösmältande värmetråd hindrar snö och is från att lägga sig på betong och asfaltsytor. Det förbättrar tillgängligheten och olyckor kan undvikas.
Visa
Warmups självreglerande värmetråd skyddar mot farlig ansamling av snö och is på tak, i hängrännor och stuprör och skyddar rör från att frysa.
Visa

Produktsupport

icon-checkmark  Snösmältningskabel

pdf Installationsmanual: Snösmältningskabel

icon-checkmark  Självreglerande kabel

pdf Installationsmanual: Självreglerande kabel

Snösmältningskablar

Vårt sortiment av snösmältningsprodukter hindrar snö och is från att lägga sig på trappor, uppfarter, hala gångvägar o.s.v. Den självreglerande värmetråden minskar risken för farlig ansamling av snö och skyddar mot infrysning.

Utomhusmiljön blir allt viktigare för butiks- och caféägare, byggare och arkitekter. Människor som besöker caféer, barer och hotell använder gärna utomhusutrymmet och våra värmare för uteplatser är perfekta för att öka bruket av ytorna eftersom de ger portabel, mild värme.

Warmups sortiment av kontroller och tillbehör garanterar en optimal lösning för alla typer av utomhusuppvärmning.

Självreglerande kablar smälter snö och is för att se till att vatten kan rinna bort från huset, taket och hängrännorna. De självreglerande frostskyddskablarna fungerar också automatiskt för att skydda rör från att frysa, spricka och orsaka översvämningsskador.

Sortimentet för utomhusuppvärmning är perfekt för både kommersiellt bruk och i bostäder.

utomhus is snö smältningskabel parkering