Hem » Uppvärmning utomhus » självreglerandekabel

Självreglerande Kabel

Warmups självreglerande värmetråd hindrar att snö och is lägger sig på tak, i hängrännor och stuprör och motverkar att rör fryser.

För mer information kontakta vår projektavdelning på: 020 – 64 94 00

snösmältning självreglerande kabel
sjävlreglerande kabel utomhus snösmältning

Med vår självreglerande utomhusvärmare kan du vara trygg i att hemmet eller verksamheten är skyddad från möjlig skada orsakad av ansamling av snö och is. Denna produkt är konstruerad runt en självreglerande polymerkärna som varierar sin utenergi längs hela längden.

Den självreglerande värmetråden är perfekt för tak, hängrännor och frostskyddsapplikationer då den reglerar sin uteffekt beroende på omgivningstemperatur, vilket gör den mer energieffektiv att använda. Den är väl anpassad för både hus och industriapplikationer och håller tak och hängrännor fria från snö och is.

Viktiga fördelar

N

Keep roofs and gutters ice and snow free

Håller tak och hängrännor fria från is och snö. Den självreglerande värmetråden justerar sin uteffekt beroende på omgivningstemperaturen – ju kallare temperatur, desto varmare värmetråd.

N

Skyddar rör från att frysa

Monterad runt ett rör skyddar värmetråden mot skada orsakade av frost, frysning och söndersprickning.

Garanti

SafetyNet installationsgaranti

Skulle du av misstag skada värmesystemet under installationen ber vi dig skicka tillbaka det till Warmup. Vi ersätter det med en ny värmare av samma märke och modell utan kostnad.

5 års begränsad garanti

För denna produkt ges 5 års garanti. Vi är helt säkra på vår produktstandard.

Andra produkter från utomhussortimentet

Snösmältning warmup

Snösmältande kabel

Warmups snösmältande kablar hindrar att snö och is lägger sig på betong och asfalt. Det förbättrar tillgängligheten och olyckor kan undvikas.