Termostater och värmekontroller

Med rätt termostat garanterar du att värmesystemet fungerar effektivt och lätt. För att ge dig och ditt hem en optimal uppvärmningsupplevelse erbjuder Warmup ett brett spektrum av golvvärmekontroller – från enkla manuella termostater till de senaste smarta termostaterna med fjärråtkomst.

Warmups termostatkategorier

Tack vare över 20 år av innovationer och expertis kan Warmup erbjuda ett sortiment av golvvärmetermostater för de bästa lösningarna för uppvärmningskontroll.

Vare sig du letar efter en enkel elektrisk golvvärmetermostat med vridreglage eller en tekniskt avancerad smart golvvärmekontroll, har vi ett antal olika valmöjligheter för att passa alla uppvärmningskrav. Undvik att slösa energi och sänk elkostnaderna genom att installera en golvvärmetermostat från Warmup i hemmet.

SMART

Visa Produkt

Warmups sortiment av smarta termostater, våra mest avancerade värmekontroller, fungerar automatiskt med trådlös kommunikation och app-baserad teknik. Gör ett smart val i dag och ta kontroll över elräkningen samtidigt som du kan njuta av optimal uppvärmning utan större ansträngning.

Lär dig Mer

PROGRAMMERBAR

programmerbar termostatkategori

Visa Produkt

Warmups programmerbara termostater är enklare än våra smarta termostater och låter dig programmera din värmeförbrukning, vilket ger möjlighet att anpassa uppvärmningen där hemma. Används till golvvärmesystem.

Lär dig Mer

MANUELL

manuell termostatkategori

Visa Produkter

Om du föredrar en enkel termostat med vridreglage för att styra golvvärmesystemet ska du titta på Warmups sortiment av manuella termostater. Lätta att använda – bara vrid för att omedelbart kontrollera värmen.

Lär dig Mer

Vårt fullständiga sortiment av golvvärmetermostater

Vet du vilken typ av termostat som är rätt för värmesystemet i ditt hem? Se nedan för hela sortimentet av Warmups golvvärmekontroller.

6iE

Den smarta termostaten 6iE hittar det smartaste sättet att värma ditt hem mera effektivt.

Visa Produkt

Element

En enkel och elegant termostat

Visa Produkt

Tempo

Programmerbar termostat med vrid- och skjutreglage som är lätt att använda.  

Visa Produkt

MSTAT

Warmup MSTAT är en enkel termostat för manuell inställning av temperatur  

Visa Produkter

Onestat

Warmup One är speciellt framtagen för att fungera på den skandinaviska marknaden och passar både i de flesta dosor.

Visa Produkt

Inköpsguide för termostater

Är du osäker på vilken typ av golvvärmetermostat som är rätt för dig? Läs vår inköpsguide för att förstå vilken typ av Warmups golvvärmetermostater som passar dig och ditt värmesystem.

Köpguide

Vad väntar du på?