Fördelare av Rostfritt Stål

Med en ¾” port och luftventil på varje grenrörsarm är det enkelt att spola, fylla och ta bort luft från systemen under driftsättning.

Få en offert

Key Benefits

Z

Pålitlig prestanda

Rigorösa tester som utförs i tillverkningsstadiet säkerställer att systemet är tillförlitligt och fungerar efter behov

Z

Tillverkad i ett stycke

Laseretsade och borstade fördelaren av ståltyp 304 rostfritt stål kommer att fungera bra och se bra ut i många år framöver

Z

Val av slingor

Finns i 2-12 portar för att matcha dina behov

Centraliserad Kontroll av Vattenburna System

Varje flödesarm är försedd med en termomanometer, vilket gör trycktestningen snabb och tillförlitlig, med en 0-5 l/min Taconova flödesmätare som ger exakt, säker och effektiv balansering av golvvärmesystemet. ¾” Eurocone-anslutningarna på fördelaren tillåter användning av Warmups 16x2 mm och 12x2 mm rörkopplingar samt standard 3:e parts kopplingar, vilket gör det enkelt för dig att uppgradera ett gammalt 3:e parts system med det avancerade Warmup S3 grenröret och SMART™ kontroller.

Fördelarfästena levereras med akustiska insatser för att hålla driftsljud till ett minimum och Taconova flödesmätare har den exakta och beprövade prestandan hos flödesmätarteknologin som endast finns tillgänglig från Taconova..

Livstids Begränsad Garanti

Längden på garantiperioden beror på vilken typ av rör du väljer. När du installerar detta system med Warmup PEX-a-röret kommer röret med en begränsad livstidsgaranti.