Hem » Golvvärme » Elektrisk » Golvvärmekabel » Löstråd

Löstråd för Golvvärme

Löstrådssystemet är konstruerat för att användas inom fästmasselagret under klinker eller i utjämningsmassan under andra typer av golvbeläggning.

kable för golvvärme
Electric icon

Golvtyp

icon-checkmark  Keramiska golv

icon-checkmark  Stengolv

Rumstyp

icon-checkmark  Små utrymmen

icon-checkmark  Oregelbundet formade ytor

Byggnadstyp

icon-checkmark  Renovering

icon-checkmark  Nybyggen

Undergolvstyp

icon-checkmark  Flytspackel och betonggolv

I vilka projekt passar PWR-värmetråd?

Warmups lösvärmetrådssystem (PWR-värmetråd) är konstruerad för att passa oregelbundet formade rum och rum med många fixturer eftersom värmetråden lätt och enkelt kan anpassas på undergolvet runt dem. Värmetrådsavståndet kan justeras efter behov av önskad uteffekt och till rumslayouten.

Löstråd är perfekt för installation under keramiska golvplattor eller plattor av naturlig sten. För regelbundet formade rum erbjuder StickyMat-systemet ett snabbt och exakt installationsalternativ till löstråd. Önskar du ett elektriskt golvvärmesystem som även skyddar plattorna är DCM-PRO uppvärmda frikopplade mattor en praktisk lösning. För annan golvbeläggning än plattor är foliemattsystemet en perfekt lösning. Ingen flexibel fästmassa eller utjämningsmassa krävs och systemet är en helt torr struktur på vilken du installerar golvbeläggning av typ heltäckningsmatta eller laminat.

Golvvärme löstråd kök

Viktiga fördelar

N

Perfekt för små eller oregelbundet formade rum

Perfekt för utrymmen med många fixturer eller hörn, t.ex. badrum eller solrum med böjda eller vinklade väggar.

N

Snabb installation

Enkel inkopplingsvärmetråd för färre steg.

Golvvärme tråd installation

Värmetrådsegenskaper

Värmetråden är den tunnaste på marknaden, bara 1,8 mm, och ökar inte golvhöjden synbart. Det låga tvärsnittet på värmeelementet gör det möjligt att installera utan behov av ett lager avjämningsmassa. Installera löstrådssystemet med ett lager klinkerfästmassa under plattorna eller med avjämningsmassa under andra golvtyper.

Eftersom installation av löstråd inte kräver avjämningsmassa förlorar du inte ytterligare tid eller pengar på grund av torktider. När värmetråden väl är monterad kan golvbeläggningen installeras ovanpå den. Warmups löstrådssystem är lämplig för alla applikationer och ger primär eller sekundär värme i alla rum eller projekt som följer byggnadsreglerna.

Löstråd, golvvärmesats

Löstråd är enkelt att installera eftersom den kommer som en sats. Satsen innehåller nödvändiga delar för installation av löstrådssystemet:

  • ultratunn, mångtrådig 1,8 mm värmetråd. Värmetråden med dubbel kärna är dubbelisolerad med en avancerad fluoropolymer vilket gör den en extremt tålig och lätt att kakla över.
  • primer (för användning på undergolv av trä)
  • tejp
  • roller och skum
  • installationshandledning

Obs: Innan du börjar med installationen av ditt PWR-trådvärmesystem bör du kontrollera att du har rätt storlek och antal värmare för projektet. Kontakta Warmup på telefonnummer 020-64 94 00 om du behöver hjälp.

Garanti

SafetyNet installationsgaranti

Skulle du av misstag skada värmesystemet under installationen ber vi dig skicka tillbaka det till Warmup. Vi ersätter det med en ny värmare av samma märke och modell utan kostnad.

Begränsad garanti

För denna produkt ges livstidsgaranti. Vi är helt säkra på vår produktstandard.

Driftspänning 230V: 50Hz
Kabeltjocklek 1.8 mm
Inner- / YtterIsolering Avancerad fluorpolymer (ETFE)
Genomsnittlig Effekt 150 W/m²
Kallkabel Längd 3m
Märkning EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals

Du behöver även

Termostat kategori

Att välja rätt styrsystem är avgörande för att garantera att ditt värmesystem fungerar effektivt och lätt, på bästa sätt.

Visa Termostater
isolationsskivor

Att använda isoleringsskivor med golvvärme minskar avsevärt uppvärmningstid och driftskostnader.

Visa Isoleringsskiva