VLo Ultra-12 Lågbyggnadssystem

The VLo Ultra-12 Lågbyggnadssystem är Warmups innovativa uppgradering av vårt populära Total-16 Low-Profile System. Det är det perfekta vattenburna golvvärmesystemet för renoveringsprojekt i hemmet.

Få offert

Fördelar

Z

Låg bygghöjd 

Endast 18mm  – perfekt för renovering.

Z

Dedikerade insoleringspaneler

Idealiskta att använda oavsett rummets form.

Z

Fungerar med alla golvtyper

Har ett frikopplingsskikt av återvunnet fleece.

Idealiskt Vattenburet System för Projekt av alla Storlekar

Som en vidareutveckling  av Warmups populära Total-16 System är VLoUltra-12 Lågbyggnadssystem en idealisk golvvärmelösning för bådeför renoveringar och nybyggdnadsprojekt där golvhöjden är begränsad och installationshastigheten är avgörande. Dess unika design gör den särskilt lämplig för projekt med oisolerade golv.

Genom att bara lägga till 18 mm till golvuppbyggnaden erbjuder Ultra-12 verkligt enkel användning och är lämplig för installation med nästan alla golvytor inklusive: massivt och laminerat trä, granitkeramik eller stengolv samt vinyl och mattor. Systemets energieffektiva teknik ger låga driftskostnader och kan användas med både traditionella pannor och värmepumpar

Inbyggd Isolering för en Snabb Uppvärmningslösning

VLo Ultra-12 Systemet erbjuder en torr installationsmetod för flytande golv och har inbyggd högkvalitativ isolering och en 150 μm diffusor för effektiv värmespridning. Den använder dedikerade värme-, avslut-, service- och släta skivtyper, vilket gör den idealisk för rum av alla storlekar och former.

Ultra-12 använder Warmups nya och förbättrade 12 mm PERT värmerör och har ett frånkopplingsskikt av återvunnet fleece på både fram- och baksida av Ultra-12s isoleringsskivor för en snabb och säker installation. Dess lågviktskonstruktion ger en smidig och lätt installation. Genom att bara lägga till 18 mm till golvhöjden erbjuder Ultra-12 verklig enkel användning och är lämplig för installation med nästan alla golvytor inklusive: massivt och laminerat trä, granitkeramik eller stengolv samt vinyl och mattor. Systemets energieffektiva teknik erbjuder låga driftskostnader och kan användas med både traditionella pannor och värmepumpar.

Safety Net Installationsgaranti

Om du av misstag skadar golvvärmeröret under installationen, lämna tillbaka det till Warmup så ersätter vi det med samma storlek och fabrikat av rör gratis.

Livstids Begränsad Garanti

Längden på garantiperioden beror på vilken typ av rör du väljer. När du installerar detta system med Warmup PEX-a-röret kommer röret med en begränsad livstidsgaranti.