Hem » Golvvärme » Huset » Glasverandan

Golvvärme i glasverandan

En glasveranda ska addera värde till ditt hem och till dig. Här passar inga klumpiga radiatorer.

Varför golvvärme i din glasveranda?

Att investera i en glasveranda är ett populärt val hos husägare. Glasverandan ger inte bara extra utrymme, den ökar också värdet på huset. Med Warmups elektriska golvvärme i din glasveranda kan du använda glasverandan året runt, oavsett väderleken utanför.

Golvvärme glasveranda

Öppna upp glasverandan för att njuta av värmen, frisk luft och bjud in trädgården och årstiderna att vara en del av ditt hem. En uppvärmd glasveranda skapar ett unikt utrymme som kan uppskattas året runt och gör det möjligt att njuta av soliga vinterdagar från värmen av ditt eget hem. Med hjälp av Warmups golvvärme och ordentlig isolering kan du se till att glasverandan håller behaglig temperatur oavsett temperaturen utomhus. Warmups golvvärme har blivit ett populärt val för personer som vill ha ut det mesta av sin investering och med vårt ledande produktsortiment och stöd är det lätt att se varför::

  • enkel att specificera
  • enkel att installera
  • livstidsgaranti för ökad trygghet
  • SafetyNet installationsgaranti för installationen.

Med Warmup kan du lätt uppskatta driftskostnaderna och se precis hur lite det kostar att lägga till golvvärme för att få ut det mesta från dina extra kvadratmeter i en glasveranda – året runt. Be om en offert eller ring vår expert på X för att se hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din investering.