VLo Nexxa-12 Systemet

VLo Nexxa-12 är ett vattenbaserat golvvärmesystem med låg profil med ett unikt membran för exakt värmekontroll.

Få offert

Fördelar

Z

Utmärkt effekt

70W/m2 för trägolv vid 40°C vattentemperatur.

Z

Hållbar teknik med låga driftskostnader

Ger bra valuta för pengarna.

Z

Låg bygghöjd

Alla golvtyper kan läggas direkt ovanpå.

Låg Profil, Prisvärd Golvvärmelösning

VLo Nexxa-12 Systemet är ett lågprofilerat vattenburet golvvärmesystem och är ett utmärkt val för renoveringsprojekt med isolerade golv. Systemet innehåller 12 mm PERT-rör med ett innovativt mönstrat membran som underlättar en optimal uppvärmningslayout och möjliggör en tydlig och repeterbar installationsmetod för större projekt.

Med snabba svarstider och en utmärkt värmeeffekt (70W/m2 för trägolv vid 40°C vattentemperatur), erbjuder VLo Nexxa-12 stor mångsidighet och valuta för pengarn

Mönstrat Membran för Precis Installation

Nexxa-12-panelerna är självhäftande och fäster direkt till ett jämnt undergolv som målats med primer – vilket gör dem snabba att lägga utan att behöva vänta på torktid. När det väl har lagts kan 12 mm PERT-värmerör enkelt tryckas på plats i det gjutna membranet och layouten på det uppvärmda området kan anpassas utifrån ditt projekts behov.

Panelerna är lätta att skära med en byggkniv och mäter 650 x 1050 mm. När röret är installerat kan en lämplig avjämningsmassa hällas till en tjocklek av 22 mm. Isolering bör installeras direkt under Nexxa-12-panelerna för att säkerställa snabba uppvärmningstider och minska energianvändningen. VLo Nexxa-12 Systemet kan användas med traditionella värmesystem eller värmepumpar.

Safety Net Installationsgaranti

Om du av misstag skadar golvvärmeröret under installationen, lämna tillbaka det till Warmup så ersätter vi det med samma storlek och fabrikat gratis.

Livstids Begränsad Garanti

Längden på garantiperioden beror på vilken typ av rör du väljer. När du installerar detta system med Warmup PEX-a-röret kommer röret med en begränsad livstidsgaranti.