Hem » badrum-utbud » imfria-speglar

Imfria Speglar

Spegelavimmare ger alltid en klar spegel när du rakar dig, lägger make-up eller fönar håret.

Uppvärmd badrumsspegel warmup
Imfri spegel warmup

Spegelavimmare motverkar att spegeln immar igen

Varje badrum behöver en spegel – och alla speglar immar igen. Warmup har den perfekta lösningen på detta problem genom att förvandla den normala spegeln till en uppvärmd badrumsspegel. Avimmaren är bara en tunn film som sitter mellan baksidan på spegeln och väggen. Med Warmups spegelavimmare behöver du aldrig mer torka bort imma på spegeln.

Installation

Avimmare från Warmup är mycket lätta att installera. Systemet består av en självhäftande film som kan fästas direkt på spegelns baksida. Du kan ansluta avimmaren antingen direkt till den befintliga strömslingan för belysningen så att den automatiskt startar när ljuset tänds i badrummet eller via en separat omkopplare inkopplad till huvudljusslingan.

Är spegelavimmare säkra i badrum?

Warmups spegelavimmare är motståndskraftig mot fukt, vibrationer, stötar, damm och slitage och är därför säkra i våtutrymmen.

Warmups avimmare finns i olika former

Avimmaren finns i formerna rund, kvadratisk och rektangulär, och passar de flesta speglar. Är spegeln mycket stor kan du lätt kombinera två avimmare och sätta fast dem på baksidan. Du kan alltså värma upp vilken spegel som helst.

Fördelar

N

Enkel installation

Självhäftande för smidig installation direkt på spegelns baksida

N

Diskret med dold värmetrådssats

För automatisk funktion när ljuset tänds.

N

Jämn värme med snabb upphettning och energieffektivitet

Driftskostnad samma som för en lampa

1 Års Garanti

Denna produkt kommer med 1 års garanti. Vi är säkra på standarden på våra produkter.

Andra produkter från vår badrumskollektion

Elektrisk handduksvärmare warmup

Handduksvärmare

Våra handduksvärmare har vacker design i rostfritt stål av högsta kvalitet. Det finns inga vätskor i handdukstorkarna, så de är underhållsfria och mycket billiga att använda.

Se Produkt
Elektrisk väggvärme warmup

Väggvärmare

Vägguppvärmning är perfekt när du vill värma upp en liten yta på väggen eller för att värma hela rummet. Särskilt lämplig i bostäder där värmeförlust och dålig isolering är ett problem.

Se Produkt

Redo för en offert?