Konekt Trådlös Styrning

Konekts trådlösa styrsystem är perfekt för användning med vattenburna golvvärmesystem och centralvärmesystem. Konekt-sortimentet består av trådlösa termostater, en elcentral, pannstyrning och eTRV. De är anslutna trådlöst till den smarta hubben.

Använd konekt-systemet med Warmups vattenburna golvvärme, eller kombinera helt enkelt ett smart hub, pannkontroll och eTRV för fristående centralvärmesystem. Konekt-serien fungerar med Konekt by Warmup-appen för WiFi-kontroll och enkel programmering.

Få en offert

Konekt Trådlös Termostat

 

Warmup Konekt trådlös termostat är för kunder som vill ha en enkel installation utan ansträngande kabeldragning. Tack vare sin batteridrift och radiokommunikation kan Konekts trådlösa termostat placeras fritt i rummet.

Den mäter temperatur och luftfuktighet i ett rum och data överförs till ett golvvärmeställdon eller radiatortermostater för att reglera rumstemperaturen exakt.

Konekt Kopplingsbox

Warmup konekt trådlösa 10 kanalers kopplingsbox erbjuder bekväm och behovsbaserad rum-för-rum-styrning av  golvvärmesystem via Warmup konekt-appen och Warmup konekt trådlösa termostat,  allt enligt användarens personliga behov.

Den kan användas för styrning av ett golvvärmesystem med upp till 10 värmezoner/15 värmeslingor samt en värmepump eller cirkulationspump. Dessutom erbjuder enheten drift i värme- eller kylläge, förutsatt att värmesystemet erbjuder dessa driftlägen.

Konekt trådlös eTRV

 

Warmup Konekt Wireless eTRV är en radiatortermostat som gör att en användare bekvämt kan reglera rumstemperaturen via Warmup konekt smartphone-appen enligt individuellt anpassade uppvärmningsfaser.

Den passar till alla vanliga radiatorventiler och är enkel att montera – utan att behöva tömma vatten eller göra ingrepp i värmesystemet. Med den extra boostfunktionen kan svala rum värmas upp snabbt genom att öppna värmeventilen

Konekt trådlös 2-kanals Relä

Warmup konekt trådlös 2-kanals relä växlar tillförlitligt värmepumpar, cirkulationspumpar, värmepumpar, elradiatorer och andra belastningar via två kanaler.

Detta möjliggör bekväm och behovsbaserad reglering av rums- och vattentemperaturen enligt användarens personliga behov via Warmup konekt-appen.

Konekt Smart Hub

 

Warmup konekt Smart Hub är centralenheten i Warmup konekts trådlösa serie. Den ansluter smartphones via molnet till alla enheter i Warmup konekts trådlösa sortiment och överför konfigurationsdata och kontrollkommandon.

Alla enheter i Warmup konekts trådlösa serie kan konfigureras bekvämt och individuellt med en smartphone via Warmup konekt-appen.

Safety Net Installationsgaranti

Om du av misstag skadar golvvärmeröret under installationen, lämna tillbaka det till Warmup så ersätter vi det med samma storlek och fabrikat gratis.

Livstids Begränsad Garanti

Längden på garantiperioden beror på vilken typ av rör du väljer. När du installerar detta system med Warmup PEX-a-röret kommer röret med en begränsad livstidsgaranti.

Smart Hub kräver konstant strömförsärjning
Kompatibelt med system för vattenburen golvvärme
Inte kompatibelt med system för elektrisk golvvärme
Kompatibel med de flesta värmepannor