Om Warmup

Warmup, med bas i Storbritannien, är ett ISO 9001:2015-certifierat börsnoterat tillverkningsföretag som skapar och levererar golvvärmesystem (elektriska, vattenburna och hybrid – en blandning av båda).

Vi har sålt över 2,1 miljoner system i fler än 70 länder i mer än 23 år. Vi har dotterbolag i 11 länder och licensierade handelspartners i övriga länder.

Titta på klippet nedan och följ med Warmups styrelseordförande Andrew Stimpson för en inblick i Warmup.

Historia

Kombinationen av Warmups värmetråd med fluoropolymertäckning (på innertråd och det yttre skyddande höljet) och 3iE energiövervakningstermostat är patenterad, varumärkesskyddad och världsledande.

Vi började med att göra unika världsledande produkter, och vi är fortfarande en kunskaps- och forskningsdriven brittisk affärsverksamhet. Warmup har en tradition av kvalitet och uppfinningsrikedom. Vi uppdaterar och adderar kontinuerligt till vårt produktsortiment för att leverera de absolut bästa produkterna. Warmup är det enda golvvärmeföretaget vars produkter följer europanormerna, är CE-märkta och ackrediterade av fler oberoende institut än någon annan i denna industri. Det betyder att du och dina kunder kan lita på oss.

Särskilt våra professionella industrikunder kan känna sig trygga med kvaliteten och flexibiliteten hos våra produkter. Kundtjänstens stöd före och efter försäljning, tekniskt stöd per telefon varje dag dygnet runt och nätbaserade handledningar hjälper dig genom varje steg i ditt projekt. Att vi erbjuder livstidsgaranti visar hur mycket vi tror på vår forskningstestning och operationella erfarenhet.

Vi erbjuder de bästa systemen för dina behov, optimalt konstruerade och perfekt intrimmade för att fungera exakt på det sätt vi har lovat – på livstid. Det är den riktiga Warmup-garantin.

Varför Warmup?

Bästa produkter

Warmups produkter håller högsta kvalitet. Vi har marknadens tåligaste dubbelfluoropolymer -värmetråden, endast 1,8 mm tunn, på marknaden. Den höjer inte golvnivån, är BEAB-godkänd och möter de högsta säkerhetsstandarderna för elektrisk golvvärme. Våra vattenburna golvvärmesystem är fullt konstruerade och levereras med en komplett uppsättning av högkvalitativa komponenter och kontroller färdiga för installation. Värmesystemen är tillgängliga i ett antal olika konfigurationer och komponenter, för att passa just ditt projekt och din budget.

Bästa servicen

Vi erbjuder världsledande service och support för alla kunder, husägare, installatörer, arkitekter och återförsäljare. Vi hjälper till med produkt- och installationsfrågor, fungerar som expertstöd vid anbudsförhandlingar, tar fram material- och installationsritningar över större byggnadsprojekt. Vill du ha hjälp? Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar. Vi kan säkert hjälpa dig!

Bästa garantierna

Alla våra produkter backas upp av industriledande garantier som ett resultat av vår omfattande forskning och utveckling. Vi erbjuder livstidsgaranti på våra elektriska och vattenburna golvvärmesystem. Dessutom erbjuder vi ett skyddsnät, SafetyNet™, för installation där vi garanterar värmetråd eller rör: om ett system skulle skadas vid installation kommer vi att ersätta det utan kostnad (under vissa villkor).

Bästa Expertisen

Vår egen forskningsanläggning i Tyskland uppfyller standard EN442-2. Utöver noggranna kontroller på vår testanläggning, har vi kontrollfastigheter runtomkring i världen, vars uppvärmning helt baseras på våra produkter. I dessa fastigheter bor vanliga familjer och vi övervakar fastigheternas energiförbrukning för att kunna dra lärdom om hur vi bäst optimerar våra system för högsta komfort och för lägsta påverkan på vår miljö. Detta för att alltid ligga i framkant med de bästa och mest energieffektiva golvvärmesystemen på marknaden.

Bästa ackrediteringarna

Du kan vara säker på att du har det bästa systemet på marknaden. Vi är den enda golvvärmetillverkaren vars produkter följer europastandard, är CE-märkta och ackrediterade av flera oberoende tredjepartinstitut. Våra produktackrediteringar inkluderar BEAB, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO och UL. Warmup är dessutom medlem i BEAMA och TTA.

Betrodda globalt för golvvärme

Vi har vuxit till ett globalt företag som levererar speciallösningar och produkter av hög standard i en lång rad länder. Warmup finns representerat i fler än 70 länder. Se några av våra framgångsrika projekt runt om i världen i våra fallstudier.

Vi samarbetar med världsledande varumärken som möter samma kvalitetsstandarder som vi. Därför rekommenderar Warmup Instarmac UltraTile flexibel klinkerfästmassa, primer och ingjutningsmassor när du installerar golvvärmesystem, eftersom de erbjuder den bästa kvaliteten på marknaden.