Clypso Systemet

Warmup Clypso-systemet är designat för användning i gjutna golv eller bottenplattor. Vanligtvis påverkar det inte djupet på ett golvs konstruktion.

Få offert

Fördelar

Z

Idealisk för nybyggnad

Designad för att ingjutning på platta

Z

Laminerad isolering med 50mm målat rutnät

Den laminerad isoleringen är vävd för att ge extra säkerhet för hålla röret på plats och designad med ett innovativt rutmönster för att påskynda installationen

Z

Tryckhållfastighet 160 Kpa

Tryckhållfastheten är 160 Kpa, vilket gör att golvuppbyggnaden på ett säkert sätt kan ta upp pålagda belastningar utan att skada golvets integritet

Vattenburet system för ingjutning

Clypso-systemet är ett av Warmups mest populära vattenbaserade golvvärmesystem som består av värmerör, fästklämmor och unika laminerade isoleringspaneler. Det rekommenderas för projekt där röret gjuts in i golvkonstruktionen. Den kan installeras med nästan vilken golvfinish som helst och i synnerhet där golvet kan bytas ut då och då.

Clypso-systemet använder plastklämmor för att fästa golvvärmeröret i de laminerade isoleringspanelerna. Panelerna finns tillgängliga i en mängd olika tjocklekar, från 25 mm till 100 mm och är konstruerade av antingen PIR (polyisocyanurat) eller expanderad polystyrenisolering med en tygförstärkt folie laminerad på ytan.

Folien på varje panel levereras med två flikar, för tejpning på den angränsande panelen, vilket ökar vattentätheten och separerar isoleringsskiktet från den våta gjutmassan. Den laminerade folien är också tryckt med ett 50 mm rutmönster för att göra det lätt att skapa konsekventa röravstånd  vid installation, särskilt när det krävs för att arbeta runt hinder. Detta gör installationen av Clypso-systemet snabb och effektiv.

Safety Net installationsgaranti

Om du av misstag skadar golvvärmeröret under installationen, lämna tillbaka det till Warmup så ersätter vi det med samma storlek och fabrikat.

Livstids begränsad garanti

Längden på garantiperioden beror på vilken typ av rör du väljer. När du installerar detta system med Warmup PEX-a-röret kommer röret med en begränsad livstidsgaranti.