Bästa produkter

Warmup har sålt över 2,1 miljoner system i fler än 70 länder under mer än 21 år och erbjuder de bästa golvvärmeprodukterna på marknaden.

Den tunnaste BEAB-godkända elektriska golvvärmetråden

Vi har den tunnaste dubbel-fluoropolymertäckta mångtrådiga värmetråden (mindre än 1,8 mm i diameter) på marknaden – för att göra det möjligt för dig att erbjuda dina kunder den bästa lösningen. Tråden höjer inte golvnivån och är BEAB-godkänd, och möter således de högsta säkerhetskraven. Bäst av allt är att den är snabb och lätt att installera.

tunnaste golvvärmekabeln
golvvärme kabel golv layout

Kundanpassade vattenburna golvvärmesystem

Vårt vattenburna golvvärmesystem levereras färdigdesignat med en komplett sats av högkvalitativa komponenter och kontroller redo för installation. Systemen är tillgängliga i ett antal olika konfigurationer och komponenterna är garanterade att perfekt passa till projektet och budgeten.

Välj mellan tre rörtyper till ditt system: PEX-A, PE-RT och PE-RT/AL/PE-RT. Genom ditt val garanterar du att du får bästa möjliga system, anpassat till dina installationskrav och din budget.

Hybridlösningar som kombinerar elektriska och vattenburna golvvärmesystem

Vi är experter på både elektriska och vattenburna golvvärmesystem. Det betyder att vi har den unika möjligheten att erbjuda hybridsystem där det bästa av båda systemen kombineras.

Med ett hybridsystem kan du installera ett vattenburet system på bottenvåningen, där rummen används oftare och längre, och en elektrisk golvvärmelösning på övervåningen, i badrum och/eller sovrum. Du kan lita på Warmup som experter inom båda områdena för att sömlöst integrera de två värmelösningarna.

Vattenrör golvvärme

Warmup PEX-A vattenburet rör har livstidsgaranti

PEX-A golvvärmerör har livstidsgaranti för större trygghet. Andra rör har 50 års garanti. PEX-A-rör har en syrebarriär som hindrar syre från att tränga in, vilket motverkar korrosion i systemet.

Rören klarar högt tryck, är motståndskraftiga mot böjning och betydligt mer flexibla än konkurrerande PEX-rör, vilket betyder att systemet är tåligt och lätt att installera.

Toppmoderna termostater

Vi erbjuder ett komplett sortiment av egenutvecklade termostater, med vår detaljerade kunskap om hur vattenburna och elektriska golvvärme- och centralvärmesystem fungerar som grund. Än viktigare är att de är designade med användarvänlighet i fokus.

Termostat Golvvärme Modern Smart