Användbara projekteringslänkar:

Bygga nytt & renovera

BYGGA NYTT & RENOVERA

Vi tillverkar energieffektiva golvvärmesystem baserade på kunskap från vår marknadsledande forskning. Alla våra produkter testas i vårt forskningscenter och i många fastigheter i Europa, inklusive BRE Renewable House i Watford, Storbritannien.

Vi har en gedigen databas med forskningsresultat som ger oss full kännedom om hur systemen fungerar i verkligheten. Detta gör att vi kan ge noggranna prognoser för systemets driftskostnader redan vid designstadiet.

 

Nybyggnation & modulbyggnader

Våra system kan gjutas in i nya betongplattor, läggas flytande ovanpå ett golv eller installeras redan vid fabrikstillverkning av t.ex. lågenergihus.

 

Ombyggnationer och renoveringar

Renoveringar av byggnader och bostäder erbjuder en möjlighet att installera en hållbar värmekälla. Warmups elvärmegolv erbjuder en utmärkt värmekälla för renoveringsprojekt. Våra system ger behagligt inomhusklimat, energi- och kostnadsbesparing samt stor flexibilitet vid installation.


Warmups designteam finns med från början och hjälper dig att planera ditt projekt. Allt för att garantera att fastigheten får det optimala värmesystemet anpassat för lokala förhållanden och fastighetens användningsområde. Vi hjälper till med upphandling, planering, val av värmegolv, installationsritningar och support vid installation. 

 

Kök, badrum och uterum

Nya kök, badrum och uterum behöver värmelösningar anpassade för det specifika användningsområdet, rummets storlek och fastighetens uppvärmningskapacitet. Vi erbjuder värmedensitetsberäkningar och tekniskt stöd vid val av värmesystem.

 

Hotellrenoveringar

Badrum och små rum som används i hotellverksamhet kräver noggrann planering för optimal planlösning. Vi har flexibla och energieffektiva golvvärmelösningar för alla utrymmen och erbjuder kringutrustning, såsom handdukstorkar och imfria speglar.

 

Utbyggnation 

Vid utbyggnader och omvandling av vindsutrymmen till bostadsyta, är Warmups elvärmegolv ett perfekt val. Warmups golvvärme bygger inte nämnvärt på golvhöjden, vilket gör att dörröppningar kan lämnas orörda. Det skapar inte heller något behov av att byta värmepanna, utan kan anslutas till befintligt elnät.

Tillbaka till toppen

Få en offert nu

Vänta medan din ansökan behandlas. Det kan ta upp till en minut .