Vilka är vi och vad gör vi?

Vi tillverkar och distribuerar avancerade, energieffektiva golvvärmesystem enligt ISO 9001: 2008 (el, vattenburen och hybrid - en blandning av båda). Vi har varit verksamma i mer än 20 år och sålt över 2,1 miljoner system i mer än 60 länder. Vi har dotterbolag i 11 länder och licensierade handelspartners i övriga länder.

 

Warmup är ett forsknings- och kunskapsdrivet företag som gör allt för att ligga i framkant gällande teknik och energi, vilket gjort våra produkter världsledande. Vi har en stark tradition av gedigen kvalité och innovation. Vårt avancerade system baserat på värmetråd med fluorpolymer-beläggningar och våra termostater 3iE samt 4 IE är patenterade och varumärkesskyddade.

 

Vi uppdaterar ständigt vårt produktsortiment för att leverera de absolut bästa produkterna. Våra produkter är kompatibla med den europeiska marknaden och CE-märkta. De är godkända av flera oberoende institut, många fler än någon annan i branschen.

 

Vi erbjuder flexibla system av högsta kvalité, kundsupport före och efter försäljning, teknisk stöd per telefon och online. Vi hjälper dig genom varje steg i projektet!

 

Vi erbjuder det bästa golvvärmesystemet för dina behov, optimalt utformat för att prestera exakt det som vi utlovat.

Bästa produkten

bästa servicen

bästa Garantin

Bästa Expertisen

Mesta Accrediteringar

Bästa produkten

Warmup erbjuder certifierade och säkra energivärmegolv av högsta kvalité. Alla produkter är noga kontrollerade i avancerad laboratoriemiljö samt i kontrollfastigheter världen runt. Med en diameter på endast 1,8 mm är våra värmeslingor de tunnaste på marknaden! Det ger minimal påverkan på golvnivån och är förstahandsvalet vid både renovering och nybyggnation.

bästa servicen

Vi erbjuder världsledande service och support för alla kunder, husägare, installatörer, arkitekter och återförsäljare. Vi hjälper till med produkt- och installationsfrågor, fungerar som expertstöd vid anbudsförhandlingar, tar fram material- och installationsritningar över större byggnadsprojekt. Vill du ha hjälp? Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar. Vi kan säkert hjälpa dig!

bästa Garantin

Vi erbjuder upp till livstids garanti på våra produkter. Något vi är branschledande med och som vi med stolthet kan erbjuda efter våra omfattande tester och mångåriga forskning. Dessutom erbjuder vi en SafetyNet ™ installationsgaranti för värmetråd. Om ett system skadas under installationen, ersätter vi det med ett nytt. Se respektive produkt för information om vår garanti och läs mer villkoren för vår SafetyNet-garanti!

Bästa Expertisen

Vår egen forskningsanläggning i Tyskland uppfyller standard EN442-2. Utöver noggranna kontroller på vår testanläggning, har vi kontrollfastigheter runtomkring i världen, vars uppvärmning helt baseras på våra produkter. I dessa fastigheter bor vanliga familjer och vi övervakar fastigheternas energiförbrukning för att kunna dra lärdom om hur vi bäst optimerar våra system för högsta komfort och för lägsta påverkan på vår miljö. Detta för att alltid ligga i framkant med de bästa och mest energieffektiva golvvärmesystemen på marknaden.

Mesta Accrediteringar

Känn dig trygg med att du har det bästa systemet på marknaden! Vi är den enda golvvärmetillverkaren vars produkter är kompatibla med både den europeiska och den nordamerikanska marknaden samt CE-märkta och godkända av flera oberoende institutioner.
Vi är b. la certifierade av Sweden Green Building Council som är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. SGBC arbetar aktivt för en god bebyggd miljö där hållbara lösningar efterfrågas och premieras. Våra produktackrediteringar inkluderar: SGBC, BEAB, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO och UL. Dessutom är vi medlemmar i NKBA sedan mer än 10 år.

Se alla

Tillbaka till toppen

Vill du veta mer om oss eller våra produkter? Prata med en av våra medarbetare

Få en offert nu

Vänta medan din ansökan behandlas. Det kan ta upp till en minut .