VARFÖR GOLVVÄRME i ditt kök?

 

Köket är ett allrum, navet i ditt hem och förmodligen det mest nyttjade rummet i huset. Det är en plats att träffas, där hela familjen tillbringar tid tillsammans, lagar mat, samtalar och kopplar av. Värme som produceras av matlagning och användning av ugnen värmer luften och utan ett korrekt anpassat värmesystem kan köket snabbt kännas kvavt och instängt.

 

I nya bostäder är köket ofta utformat som en sällskapsyta där familjen ska umgås. Det ska vara bekvämt och finnas plats för andra aktiviteter än matlagning. Äldre fastigheter har ofta små kök. Idag anpassas därför många gånger dessa kök till dagens standard för att bättre stämma överens med vår livsstil samtidigt som det ökar värdet på fastigheten. Vid renovering av ett gammalt kök krävs ett golvvärmesystem som inte bygger på höjden och kan installeras utan att påverka befintliga lister och dörrar. Dessutom måste det lilla kökets begränsade ytor kunna nyttjas till fullo, utan att begränsas av väggfasta radiatorer!

 

Warmups golvvärmesystem är en perfekt värmelösning i alla kök och ett populärt val för fastighetsägare som vill höja komforten och öka energieffektiviteten i köket.

Tillbaka till toppen

Jag vill veta mer om

Få en offert nu

Vänta medan din ansökan behandlas. Det kan ta upp till en minut .