Warmup golvvärme i hela huset?

Warmups golvvärmesystem kan användas som den enda värmekällan i ditt hus. Det erbjuder många alternativ för anpassning till husets förutsättningar och dina önskemål. Det går utmärkt att kombinera de vattenburna golvvärmesystemets fördelar med det eldrivna golvvärmesystemet. 

 

Fördelar med att värma hela huset med Warmup:

 

Warmup erbjuder möjligheten att värma upp huset i zoner, husets olika rum kan anpassas separat. När ingen är hemma sänks temperaturen några grader för att sedan höjas lagom till att någon kommer hem. Rum som inte används lika frekvent, såsom gästrum kan ha lägre temperatur och sovrum kan ha olik temperatur på morgonen och kvällen. Det ger en energieffektiv uppvärmning som inte tummar på komforten!

 

Med Warmups WiFi-anslutna termostater tas uppvärmningssystemet till en ny nivå! Varje rum har en termostat som via Wifi levererar exakt information, flera gånger i sekunden. Systemet styrs via en app, WarmApp, som på ett användarvänligt sätt På så sätt kan ett behagligt klimat uppnås samtidigt som energiförbrukningen minimeras. Behovsstyrd uppvärmning ger ett energi- och kostnadsbesparande system jämfört med till exempel fjärrvärme.

Golvvärme håller dammcirkulationen på en minimal nivå. Luftens rörelser minskar jämfört med traditionell uppvärmning via radiatorer. Det skapar en mer allergivänlig miljö. Allergier och astma blir allt vanligare i vårt samhälle och det gör att detta mindre dammcirkulation är en viktig parameter vid val av uppvärmningssystem.

 

Specialanpassa ditt uppvärmningssystem med Warmups golvvärme! Det finns en lösning för alla fastigheter. Anpassa uppvärmningssystemet efter användning, isoleringsnivå, golvkonstruktion mm. Det går att hitta en energieffektiv lösning som är anpassad just dig och din fastighets förutsättningar.

 

Warmup står för högsta komfort till minsta möjliga energiförbrukning!

Tillbaka till toppen

Jag vill veta mer om

Få en offert nu

Vänta medan din ansökan behandlas. Det kan ta upp till en minut .