Användbara projekteringslänkar:

VARFÖR VÄLJA GOLVVÄRMESYSTEM FRÅN WARMUP?

Med vårt engagemang inom forskning, utveckling och kundservice kan vi erbjuda tekniskt avancerade golvvärmesystem av högsta kvalitet och prestanda, som är enkla att installera.

 

Alla större byggprojekt tilldelas en ansvarig projektledare som säkerställer att ni får rätt stöd från början. Vi hjälper till vid anbudsförhandling, planering, inköp och installation och ser till att tidplanen håller. Med våra energieffektiva golvvärmesystem, vårt engagemang och vår kundservice kan vi vara en partner och erbjuda en totallösning för hela byggnadsprojektet.

 

Vi utvecklar ständigt våra produkter för att möta de senaste kraven och introducera nya innovativa produkter på marknaden. Våra produkter är testade i labbmiljö och i kontrollfastigheter för att säkerställa högsta kvalitet och för att garantera att de lever upp till våra höga krav på energieffektivitet. Både våra el- och vattenburna golvvärmesystem är konstruerade för användning tillsammans med åtskilliga värmesystem, från oljepannor till solpaneler.

 

VI HAR DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR VARJE PROJEKT!

I Warmups sortiment finns elvärmegolv, vattenburen golvvärme och olika kombinationslösningar för alla typer av projekt och applikationer. Våra golvvärmesystem erbjuder fullständig flexibilitet för olika golvytor; sten, keramik, trä, mattor och vinyl.

 

Alla våra produkter är utformade och tillverkade av yttersta kvalitet – där innovation och pålitlighet är ledord för oss. Våra system ger optimerad energibesparing, nu och i framtiden.

Intresserad av offert? Skicka din offertförfrågan här!

Få en offert nu

Vad skiljer oss från våra konkurrenter?

 • Den bästa servicen

  Den bästa servicen

  Vi erbjuder service och support för alla kunder, husägare, installatörer, arkitekter och återförsäljare. Vi hjälper till med produkt- och installationsfrågor, fungerar som expertstöd vid anbudsförhandlingar och tar fram material- och installationsritningar över större byggnadsprojekt.

 • De bästa produkterna

  De bästa produkterna

  Warmup startades för över 20 år sedan med ett helt unikt värmesystem som kunde ersätta radiatorer i små Europeiska badrum. Redan från starten var Warmups system effektivare, varmare och tunnare än konkurrenternas. Idag har vi de tåligaste värmetrådarna och de tunnaste värmekablarna på marknaden.

 • De bästa garantierna

  De bästa garantierna

  Alla våra produkter levereras med fullständiga garantier. Vi erbjuder upp till livstids garanti på flera av våra produkter. Dessutom erbjuder vi en installationsgaranti, SafetyNet™ Installation Guarantee. Om värmegolvet skadas under installationen, ersätter vi det gratis (se våra villkor för SafetyNet™ Installation Guarantee.) 

 • De högsta certifieringarna

  De högsta certifieringarna

  Vi har det enda golvvärmesystemet som är godkänt av bl.a. SEMKO och FIMKO.

 • Avancerat test- och utvecklingscenter

  Avancerat test- och utvecklingscenter

  Vi har byggt upp ett högavancerat test- och utvecklingscenter i Tyskland, där alla våra produkter testas och utvärderas, under olika golvmaterial och vid skiftande miljöförhållanden.

  Vi har ett europeiskt nätverk av byggnader vars uppvärmning baseras helt på Warmups produkter. Genom sammanställning av information från detta nätverk kan vi analysera energiförbrukningen och skapa kostnadskalkyler. Det är så vi kan tala om för dig exakt hur mycket det kostar att köra ditt värmesystem.

Tillbaka till toppen

Vill du veta mer?

Få en offert nu

Vänta medan din ansökan behandlas. Det kan ta upp till en minut .